Kako postati donator

Kako postati donator stranke Pokret ZAJEDNO

Nije se potrebno zapitati "Zašto". 

Pokret ZAJEDNO je stranka koja se bori za ekonomsko blagostanje građana Hrvatske, za ekonomski i politički suverenitet zemlje, i ima efikasan i stručno napravljen gospodarski program sa svrhom izlaska Hrvatske iz krize i ulaska u blagostanje. Da li je zajednički interes i građana pojedinca - i tvrtke ili organizacije - upravo izlazak iz krize i dobar i dostojanstven život?

Pokret ZAJEDNO čine i podržavaju brojni stručnjaci iz područja ekonomije, gospodarstva, kao i svih drugih grana. Znanstvenici, eruditi, iskusni i sposobni ljudi. Ljudi koji ne vuku za sobom afere, optužnice, čak i presude. Treba li Hrvatskoj politička opcija sastavljena od takvih ljudi?

Pokret ZAJEDNO zalaže se za poništenje privatizacije i svih pljački koje je kriminalna dvostranačka vlast provela u Hrvatskoj nakon proglašenja nezavisnosti. Jeste li ikada pomislili da zbrojite optužnice iz većih afera grabežljivaca koji su isplivali nakon sulude tranzicijske ideje o 200 obitelji? Da li se i vama čini da je pokradeno dovoljno novaca da bi se to odrazilo na siromaštvo hrvatskog stanovništva i na propast hrvatskog gospodarstva?

Pokret ZAJEDNO zalaže se za pravni suverenitet Republike Hrvatske. To ukratko znači da ne postoje europski zakoni koji su iznad hrvatskih zakona. U Republici Hrvatskoj najviše zakonodavno tijelo je Hrvatski sabor. Iznad Sabora je Bog. Da li je moguće da smo izlaskom iz Jugoslavije svoj suverenitet predali nekom drugom?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja DA, i ako vam kažemo da od svojih članova ne uzimamo članarinu, razmislite o tome da nam pomognete ostvariti ovo što obećajemo. Donirajte nas. Ne zabrinjavajte se oko visine donacije, nemamo ograničenja po tom pitanju. Nismo gizdavi i znamo da je ponekad 100 kn veliki novac.

Donacije Pokretu ZAJEDNO transparentne su. Ne skrivamo ništa. Nemamo razloga.

Broj računa stranke je HR2424080021100042946. Možete nas iznenaditi, ili se možete javiti prije toga

Primjer uplatnice podignite u privitku članka ili ovdje.

 

Prijava