Novosti

PETICIJA ZA RASPISIVANJE REFERENDUMA CROEXIT

  • Napisao/la  Pokret ZAJEDNO
  • Pročitano 5499 puta

PETICIJU POTPIŠITE OVDJE!

 

EU NIJE DRŽAVA

Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Europski parlament ne donosi zakone već Europska komisija koju tajno biraju javnosti nepoznati gremiji i sva vlast je u njihovim rukama, a europarlamentarci, koje mi plaćamo iz članarine a ne EU, ne odlučuju o ničemu i služi samo kao demokratski EU ukras!

EU NIJE DEMOKRACIJA

Bankarski komesari Europske komisije dostavljaju našem Saboru zakone koje oni moraju potvrditi, a to nam je otkrio Vladimir Šeks!

ECB NIJE CENTRALNA BANKA

Europska centralna banka (ECB), nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke, a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA BIROKRACIJA

Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga. Europarlamentarci zarađuju oko 15.000 eura mjesečno, komesari Europske komisije oko 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.000 kuna mjesečno! To mi i ostale članice korumpiranih vlada financiramo!

HRVATSKA NEĆE VIŠE PRIMATI NAREDBE IZ VANA

Hrvatski narod neće više primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun, a ne da slušaju EU naredbe. Za to im nismo dali mandat!

PETICIJU POTPIŠITE OVDJE!

 

BREXIT 2 - A ŠTO ZNAČI CROEXIT

CROEXIT = NAPREDAK

Važno pitanje koje se nameće je plašenje cijele Europe od strane Angele Merkel, Francoisa Hollande, Jean Claude Junkera i svih drugih dužnosnika EK, kao i naših vrlih političara koji zagovaraju ovu tvorevinu koja nam je donijela katastrofalne ekonomske rezultate. Od obećanog tržišta od 500 milijuna stanovnika EU, dobili smo troškove plaćanja članarine od 1 milijarde eura, a iz fondova povlačimo oko 300 milijuna eura - tako da smo samo na članarini na gubitku 700 milijuna eura godišnje. Koliko bismo radnih mjesta otvorili sa 1 milijardom eura? Od meda i mlijeka iz EU nema niti ambalaže.

Svi ti dužnosnici EK koji primaju plaću od 25 - 30.000 eura, (a naši EU parlamentarci po 15.000 eura plus još 5.000 u privilegijama) plaše narod sa katastrofalnim posljedicama izlaska Britanije iz EU članstva, takozvanog Brexita, padom funte i gubitka i maltene bankrota Britanije, koja je na demokratski provedenom referendumu izglasala izlazak iz EU. Kao i moralan čin premijera Davida Camerona, koji je zbog svog stava da nije bio za izlazak iz EU odmah podnio ostavku, dok naši političari i kada ih se uhvati u krađi bore se do zadnje kapi znoja (a jedino tada se i oznoje), sve dok ih se ne uhapsi i strpa u zatvor Remetinec.
Plašenje sa padom svjetske burze i padom standarda u Britaniji, je velika smijurija i od toga neće biti ništa. Obrnuto, Britanija će vrlo brzo odskočiti od Europe, zahvaljujući prije svega provedbi „Macinderove doktrine“ i doktrine „Splendid isolation“ koju su provodili 300 godina i bili najjača imperija na svijetu.
Sve se odvija po tim doktrinama, po točno zacrtanom planu. Kada je Europska Centralna Banka dobila apetit i prešla dozvoljene granice i oduzela financijski suverenitet svim Centralnim Bankama EU članica.
To se dogodilo i Hrvatskoj Narodnoj Banci, zato se guverner Boris Vujčić ne boji smjene jer mu šef sjedi u Bruxellesu, a ne u Zagrebu na Markovom trgu, a još više onima koji su u Europskoj Monetarnoj Uniji i imaju platežno sredstvo euro.
Bitanija je pokrenula ove dvije doktrine, provela referendum te jednostavno izašla iz sustava EU EK i ECB.
Kada će Britanija aktivirati članak 50? To nije ni bitno jer im se više ne žuri. Sada više ne moraju slušati nikakve sumnjive financijske centralističke direktive EK i ECB-a.

Razlog je vrlo jednostavan, Britanija ima Londonski City i američki FED (koji rade u timu), to su dva svjetska centra financijske moći preko kojih ide cjelokupno financiranje i kreditiranje u svijetu, koje su gradili 700 godina.
Oni su bili i ostali financijski vladari svijeta tijekom svih tih godina, a ovo je bilo malo popuštanja radi njihovih interesa, ostvarenja planova Novus Ordo Seclorum. Sada je bilo dosta i opet preuzimaju upravljačku palicu.
Da im neka ECB pokvari posao, ma nema šanse. Tako da se Britanija uopće ne zabrinjava o pisanju i lupetanju raznih financijskih stručnjaka o velikom gubitku i financijskom krahu zbog izlaska iz EU.
Osim toga mnogi zaboravljaju da je ulaskom u EU Britanija morala uvesti zemljama članicama svog Commonwealtha carinske, financijske i druge barijere što ih je koštalo prema analizama britanskih stručnjaka Christopera Bookera i Richarda Northa preko 30% BDP-a kada su ušli u EU.

E, sada će to sve lijepo vratiti i još više zarađivati. Kao i Norveška koja nije član EU a ima najviši standard u Europi i dijeli temeljni dohodak svojim građanima, što je u svijetu bilo jedino u socijalizmu Republike Hrvatske i naših susjeda, kada smo dobivali besplatne stanove, kredite za vikendice i druge povlastice, ali ovo u Norveškoj se ipak dešava u kapitalizmu.
Niska funta pogoduje Britanskom izvozu tako da je pitanje kada će ojačati funtu, jer im to trenutno odgovara, to su u povijesti radili mnogo puta.
Tako da predviđam financijsko olakšanje Britanije i još brži oporavak.
Što se tiče svjetskog financijskog sustava, Britanija će preko svojeg Kraljevskog instituta za međunarodne odnose i američkog Vijeća za inozemne poslove, i dalje provoditi svjetsku monetarnu politiku i neće dozvoliti nikome da se previše raširi na njihovo svjetsko tržište kapitala.

P.S. Poštovani, za izvjesno vrijeme vidjet ćemo tko je u pravu Paul Craig Roberts ili Karino Hromin Sturm.

Karino Hromin Sturm

 

 

BREXIT – ŠTO TO ZNAČI?

Nada u raspad Europske unije i NATO, a time i nestank opasnosti od III svjetskog rata.

Europska unija i NATO su zločudne institucije. Ove dvije institucije je stvorio Washington da bi razorio suverenitet europskih naroda. Ove dvije institucije omogućuju Washingtonu kontrolu nad Zapadnim svijetom i služe i za prikrivanje i omogućavanje agresije Washingtona. Bez Europske unije i NATO Washington ne bi mogao prisiliti Europu i Ujedinjeno kraljevstvo na sukob s Rusijom i ne bi mogao razoriti sedam muslimanskih država u 15 godina a da ne bude izoliran i omražen kao kriminalna vlada čiji nijedan član ne bi mogao putovati u inozemstvo a da ne bude uhićen i suđen.

Jasno je da su prostituirana sredstva javnog priopčavanja lagala o anketama da bi obeshrabrila glasovanje. Ali bez uspjeha. Britanci su uvijek bili izvor slobode. Ovo je povjesno postignuće britanaca koje je zakon pretvorilo u narodni štit i otelo to oružje iz ruku države i dalo svijetu odgovornu vladu. Britanci ili većina njih shvatili su da je Europska unija diktatorski mehanizam vladanja u kojem je moć u rukama neodgovornih ljudi i u kojoj zakon lako može biti iskorišten kao oružje u rukama neodgovorne vlade.

Washington, u naporu da sačuva svoju moć nad Europom, razvio je kampanju kojoj su se pridružili osim prostituiranih medija i ljevica ispranog mozga koja je pohrlila pod zastavu onih 1% koji vladaju svijetom predstavljajući nastojanje da se sačuva britanska sloboda i suverenitet kao rasizam. Nepoštena kampanja pokazala je bez svake sumnje da Washington i njegovi prostituirani mediji ne pridaju nikakve važnosti slobodi i suverenitetu naroda. Washington gleda na svko poštivanje demokratskih pravila kao na prepreku svojoj hegemoniji i demonizira svaki demokratski poticaj. Reformističke vođe u Latinskoj Americi Washington sustavno zbacuje s vlasti. Washington je uvjeren da jedino on i teroristički saveznici imaju pravo birati vladu u Siriji na način kako je Washington izabrao vladu u Ukrajini.

Britanski narod ili njegova većina su izviždali Washington. Ali bitka nije završena. Ustvari ona je možda tek počela. Evo što britanci mogu očekivati: urotu Federal Reserve, European Central Bank, Bank of Japan i George Sorosa u napadu na britansku funtu snižavajući joj vrijednost i terorizirajući britansko gospodarstvo. Vidjet ćemo tko je jaći: volja britanskog naroda ili volja CIA, onih od 1% i Europske unije i nacističkih neokonzervativaca.

Predstojeći napad na britansko gospodarstvo je razlog da su pristalice Borisa Johnsona pogrešile u svojoj vjeri da nema potrebe žuriti s izlaskom iz EU-a. Što dulje vremena treba britancima da izađu iz autoritarne Europske unije to se duže Washington i Europska unija mogu udružiti u kažnjavanju britanskog naroda zbog glasovanja za napuštanje EU-a, a prostituirani mediji će imati zadaću da uvjere narod da je njihovo glasovanje protiv bilo greška. Kako glasovanje nije obvezujuće kukavice i uplašeni Parlament mogu odbaciti rezultate glasovanja.

Cameron mora odmah odstupiti a ne tokom mjeseci do listopada. Britanska vlada treba reći Europskoj uniji da odluka britanskog naroda treba biti provedena sada a ne za dvije godine, i da su svi politički i zakonski odnosi glasovanjem dokinuti. Inače, za dvije godine će britanci biti tako stučeni kaznama i propagandom da će njihovo glasovanje biti poništeno.Britanska vlada bi morala smjesta objaviti kraj u sudjelovanju u Washingtonskim sankcijama protiv Rusije, Kine, Indije i Irana. Na takav način britanci mogu preživjeti Washigtonske napade na svoje gospodarstvo.

Paul Craig Roberts

 

PETICIJU POTPIŠITE OVDJE!

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava