Novosti

BUGARSKA JE I. SJEČNJA 2018 PREUZEL A PREDSJEDAVANJE EUROPSKOM UNIJOM

  • Napisao/la  Joey Milla & Kornelija Pejčinović
  • Pročitano 95 puta

 

Autor:  Joey Milla

 

 

EU JUNCKER NE OBRAĆA PAŽNJU NA PROTESTNO PALJENJE EU ZASTAVE RADI OHRABRENJE BUGARSKIH NAMJERA U EUROZONI!

Jean Claude Juncker je pohvalio mjesto koje zauzima Bugarska u Europskoj uniji unatoč kaotičnim protestima koji su se dogodili protiv Bruxellesa. Ne obazirući se na proteste na kojima su paljene zastave Europske unije u Sofiji Jean Claude Juncker je rekao da država /bugarska/ ide „pravim smjerom“.

On je govorio na ceremoniji koja je označila početak bugarskog šestomjesečnog predsjedanja Europskom unijom i o namjerama Bugarske da se priključi eurozoni.

Gospodin Juncker je rekao:“Nisam rekao da će Bugarska automatski bit idući član eurozone nego da ide ispravnim smjerom. Nezaposlenost se smanjuje, stanje budžeta je jako, pa kada se to sve sabere Bugarska je  postigla napredak. To još nije dovoljno i toga su svjesni naši bugarski prijatelji ali kada se sve sabere bilo je stvarnog napretka.“

Jučer /11 sječnja/ odvojeni protesti na različitim mjestima održani su u Sofiji za vrijeme posjete europoskih komesara gradu.

 

Slika:  Jean Claude Juncker i Boris Bojkov / u zagrljaju /

 

 

Bivši predsjednik Rossen Plevnelev je rekao:“Ovi portesti nisu simboli budućih politički akcija nego govore o nečemu veoma važnom – čitava politička elita nije tokom godina obavila svoj posao.“

A George Pykov, Bugarin koji je trenutno član izvršnog komiteta Young Independence – Mlada neovisnost– i koji studira na sveučilištu Porsmouth izjavio je Express.co.uk:“Europska unija nema interesa za Bugarsku ni za bilo koju zemlju istočne Europe. Problemi za koje se mislilo da će se riješiti nisu riješeni i meni je drago čuti da se Bugari bore protiv ekspanzionističke i fanatične Unije.

I mnogi drugi Bugari koji žive u Britaniji nadaju se da će vidjeti bugarski EXIT iz EU i pridružiti se Ujedinjenom kraljevstvu u uzbudljivoj i neovisnoj budućnosti. Vrijeme je za Bugarsku da se oslobodi vladavine mafije

 

AutorKornelija Pejčinović

 

Kako je moguće da Jean Claude Juncker, tako visoki službenik bilo u nacionalnoj bilo u međunarodnoj hijerarhiji može biti toliko nesputan u svom ponašanju i ponašati se prema najvišim predstavnicima nacionalnih država kao senilni djed prema unucima? To me podsjeća nevjerojatno na slučaj hrvatskog gubljenja suvereniteta odlaskom zubara Pavelića u Beograd 1918 g. koji je kralju Petru Karadžordževiću odnio Hrvatsku na pladnju bez potvrde hrvatskog Sabora. Tog beznačajnog čovjeka kojega se rijetko spominje u povijesti, prema priči, kralj je Petar Karadžordžević je primio u pidžami a ne ceremonijalno. Valjda se tako i pristoji kad narodni predstvanici koji imaju tjelesni sastav lignje bez tragova kralježnice podilaze lavovima. 

Koja to sila stoji iza Jean Claude Junckera da se prema predstavnicima europskih država pojavljuje u pripitom stanju i postupa s njima kao u kabareu. 

Iza njega stoji SINARHIJA. 

Kod nas se najčešće govorio o masoneriji. Ali masonerija je tek pripremni stupanj da se vidi koliko je tko spreman podnijeti i dati od sebe SINARHIJI. Oni koju prođu sve provjere, izdaju sve principe kojima smo se do sada divili oni prolaze dalje na svjetskoj ljestvici i stižu do stupnja nedodirljivosti kao Jean Claude Juncker. 

Nakon upravljanja NATO-om glavni tajnik Andreas Foug Rasmusen postao je glavni savjetnik najveće svjetske banke Goldman Sachsa. Tako i Mario Monti koji je upropastio Italiju. I Manuel Baroso, bivši predsjednik EU komisije danas je savjetnik Goldman Sachsa. Tako najveća svjetska banka Goldman Sachs zapravo upravlja NATO-m i Europom. Nakon svih političkih krahova Romano Prodi bivši predsjednik Europske unije postao je najviši službenik UN-a. Ako propadne kao političaraka - kancelarka - Angela Merkel se može nadati mjestu glavne tajnice UN-a. Naša Vesna Pusić je visoko pucala. Premalo je učinila za Međunarodnu zajednicu. Postavlja se glavno pitanje: Tko je ta samoproglašena "Međunarodna zajednica" čiji se kriteriji kriju i koja nikada nije prošla provjeru javnim izborima. U čije ime ona upravlja svijetom? 

U ovim youtube filmićima vidimo kako međunarodni predstavnici - "Međunarodne zajednice" iliti SINARHIJE provjeravaju svoj budući kadar. Na vrhu SINARHIJE su obitelj Rotshild i svjetski bankari. Njezin izvršni poslenik George Soros koji zdušno provodi zacrtane ciljeve NOVOG SVJETSKOG PORETKA  s JEDNOM SVJETSKOM VLADOM i NESTANKOM NACIONALNIH DRŽAVA. Tako ćemo postati GRAĐANI kako nas je oslovljavao Ivo Josipović da ne bi koristio mrsko mu ime hrvatsko a kojega je izgurala na mjesto predsjednika države Socijalistička internacionala koja se brine da na svim funkcijama u bivšim komunističkim državama ostane struktura na vlasti koja je znala slušati i provoditi direktive.

Njemački predsjednik SPD Martin Schulz, bivši predsjednik EU parlamenta  koji pregovara s Angelom Merkel o velikoj koaliciji nakon izbora u 2017-toj je na platnom spisku G. Sorosa, a Angela Merkel provodi Soros - Rotshild imigracijski program i vlada zahvaljujući svojim nadnacionalnim mentorima kojima je predana srcem i dušom. Bivši je doušnik istočno njemačke UDBE = STASI-a i kao i svi takvi u "od komunističkog totalitarizma oslobođenim" državama najpoželjniji su kadar za dovršenje uništenja nacija i nacionalnih država koju provodi SINARHIJA. 

Sinarhija nastala sa Saint Simonom u Francuskoj revoluciji koja se nastavlja i teče. Ona sustavno djeluje iza zavjese. Njen član je i sadašnji srpski kralj Aleksandar Karadžordžević koji stoluje u Belom dvoru u Beogradu i čeka zgodnu priliku da Srbiju proglasi parlamentarnom monarhijom. Bit će nam "divno" s kraljevinom Srbijom u EU. Hrvatski političari su naprosto bosi prema srpskim čiji je kralj u rodbinskim krvnim odnosima s britanskom krunom. 

Sinarhija vodi sve revolucije nakon Francuske, Oktobarska revolucija, svjetski ratovi, Španjolski građanski rat, sva međunarodna proljeća, ljeta i zime njezino su djelo. Ona čini i kaos i red. Ona radi na uništenju vjere u Boga, posebno katoličke vjere i katoličke crkve i katoličkih i inih naroda. Ona ima za cilj da sve narode pretvori u građane da se ne bi tko unošenjem razlika hrvat, srbin, talijan, francuz itd. osjetio diskriminiran ili ne dao bog uvrijeđen govorom mržnje. 

Rušenje Berlinskog zida pada točno po sinarhističkom planu na 200-tu godišnjicu Francuske revolucije 1798 - 1998. 

Ma kakav revolt i želja naroda za slobodom i demokracijom!? Oni planiraju stoljećima unaprijed a mi gledamo ono ispred nosa i zavjeru smatramo mentalnim poremećajem.

Prerestrojka - dogovor između Kompanije SAD-a i Gorbačeva! Pa Gorbačov je najviši službenik iluminatske hijerahije. On je vodeći član Lucifer Trust-a koji je temelj UN-a. On je glavni predstavnik New Age-a i vodi sve vjere k jednoj svjetskoj religiji. Njegova fondacija se nalazi u Kaliforniji i radi zajedno s George-om Sorosom na ostvarenju luciferijanske religije i planova UN-a. 

Nastanak Europske unije iz Zajednice za ugalj i čelik te ugovor iz Maastrichta su vezani uz budući raspad SSSR-a dogovorom između Henrya Kissingera, Valery Giscard d Estainga, Zbiegnewa Brzezinskog i Gorbačeva iz 1987 / izvor: na web-u Socijalistička internacionala. Društveno uređenje te zajednice nije ni planirano kao demokratsko nego kao ljevičarsko antipopulističko. Na čelu te Unije je Europska komisija koja od nikoga nije izabrana i nikomu ne polaže račune. EU je zamišljena kao totalitaristička federacija Sjedinjenih država Europe u kojoj će se izgrađivati novoga čovjeka kao u SSSR-u, kao u u Jugoslaviji, a taj će se po nacionalnosti zvati eruopljanin. Zar nije uvođenje VERBALNOG DELIKTA - GOVORA MRŽNJE delikt protiv govorenje istine - početak začepljavanja usta svim protivnicima europske antidemokratske, antimigracijske i totalitarističke politike. Zar smo zaboravili verbalni delikt u SFRJ? Buduća zajednička EU policija će u svakoj pobuni i demonstracijama u bilo kojoj državi EU-a nemilosrdno intervenirati. Za tu zajedničku EU policiju i vojsku, bivši sovjetski disident, Vladimir Bukovski, kaže da će biti gora od NKVD-a jer će imati imunitet. Zar se u EU ne uvode najstrože mjere protiv "govora mržnje"- u Njemčakoj do 50.000 € kazne, a uskoro će biti i logori za preodgajanje. 

Zapad je ogorčeno protiv Vladimira Putina jer je okrenuo leđa svim Gorbačevljevim planovima i raskinuo njegove ugovore za provođenje Novog Svjetskog poretka fifti-fifti Zapad - bivši SSSR i provodi plan Rusija Rusima. Umjesto prihvaćanja stranih ideologija koje su sve odreda sotonske Vladimir Putin je prema uputama ruskog mučenika i mistika Aleksandra Solženjicina obnovio s patriarhom Kirilom rusku pravoslavnu crkvu. Po sv. Avgusitnu je državu kao tijelo naroda vratio Crkvi  - Bogu - kao duši naroda. Zbog toga je po Joe Bidenu Putin najveći neprijatelj Zapada koji se obračunao s Bogom i provodi raspamećivanje naroda okretanjem seksu, bludu, rodnoj ideologiji, uništenju obitelji i stvaranjem moralnog i stvarnog kaosa, ekonomskog globalističkog ropstva, uništenjem obrazovanja, kulture i svih tečevina zapadnoeuropske kršćanske kulturne i moralne životne tradicije koje se ima dovršiti uvođenjem i nasilnim mjerama provođene uz pomoć buduće EU policije i armije, milionske afroazijske imigracije, nasilnim mješanjem i stvaranjem europljanina - afroazijskog mješanca -  intelektualno defektnog i fizički jakog za ropski rad. To je Coudenhove - Kalergy plan koji provodi Rotshild-Soros- Merkel društvo još  od 1922 godine, pomalo, mic po mic da se turci ne dosjete. 

 

Možete li zamisliti nakon ovih youtube priloga s Junckerom kako će izgledati Junckerovo posredovanje u graničnom sukobu oko Piranskog zaljeva između Hrvatske i Slovenije? Kakvog uopće imaju smisla bilo kakvi pregovori i tko se uopće usudi pregovarati protiv glasa naroda - Sabora -nositelja suvereniteta, kada je glas hrvatskog naroda - Hrvatski Sabor - oglasio kompromitiranu arbitražu neprihvatljivom i neobvezatnom za Hrvatsku. Interesantno je da nitko u međunarodnim krugovima ne drži da je interno nelegalno dogovoreni ishod arbitraže pravni zločin i to kažnjiv. Slovenci se zbog prevare ne srame. Njihove prijetnje i uvažavanje njihovih zahtjeva od strane EU daje nam dojam kao da živimo u ludnici gdje je sve moguće što je nemoguće u realnom svijetu. Zar EU kao naručiteljicu ekspertize Ustava SFRJ iz 1974 ne obvezuju rezultati ekspertize Badinterove komisije koja prema Ustavu iz 1974 priznaje republike SFRJ kao samostalne države u republičkim granicama SFRJ. Nakon donošenja te odluke Slovenija nije imala nikakvih teritorijalnih zahtijeva. Današnji svijet je mjesto u kojem umjesto međunarodnog prava vlada sportska disciplina catch as catch can - zgrabi kako znaš i umiješ. Ma tko još spominje pravo i profesionalnu etiku? ž

Kako se može nakon autentičnih snimaka o slovenskom mešetarenju s različitim članovima Arbitraže uopće govoriti provođenju takvog provaljenog unaprijed dogovorenog, pristranog ne - sporazuma. Što za predsjedncu RH i predsjednika hrvatske vlade uopće znači volja naroda izražena u jednoglasnoj odluci Hrvatskog Sabora o nepriznavanju kompromitirane arbitraže? Kako se uopće može dogoditi da predsjednica RH i predsjednik Vlade koji su jednoglasnu odbijajuću odluku Sabora pohvalili nastave "dijalogizirati"o napadu na hrvatski teritorijalni integritet?

Kako to da obadva autoriteta  nikada i nigdje javno i međunarodno ne spominju slučaj slovenske vojske na hrvatskom teritoriju i okupacije sv. Gere? Spada li i to u tradicionalno beskičmenjaštvo hrvatskih narodnih predstavnika i  "poštene namjere prijateljskog nam naroda"republike Slovenije. Slovenci nisu imali izlaz na more. Dobili su ga nakon 1945  po Edvardu Kardelju koji je bio Titov mentor i jedan od najjačih političara u jugoslavenskoj federaciji kakva u planu, u skorom vremenu, ima postati i EU.

Vojvodina  izašla iz Austrougarske: Srijem, Banat i Bačka bili su naseljeni pretežno hrvatskim stanovništvom i vrlo malobrojnim civiliziranim srpskim koje je živjelo u Austrougarskoj a ne u Srbiji i nikada nisu pripadali Beogradskom pašaluku. Zemun je bio hrvatski grad 1945. A onda se Vicko Krstulović - hrvatski ministar unutrašnjih poslova, provozao u džipu s Milovanom Đilasom po Vojvodini usput pitajući ljude koje su nacionalnosti i tako određujući granice otuđio hrvatske pokrajine i hrvatski narod od domovine Hrvatske da bi Hrvata gotovo nestalo iz tih krajeva.

Tako se proširila Srbija. Zahvaljujući kukavičkom anacionalnom hrvatskom partijskom poslušniku, Vladimiru Bakariću, BiH dobila izlaz na more, Crna Gora Boku Kotorsku - zaliv hrvatskih svetaca.

Hoće li zahvaljujući šarmantnoj predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović i anemičnom predsjedniku hrvatske vlade Andreju Plenkoviću Slovenija dobiti Piranski zaljev, sagraditi ratnu mornaricu i navaliti sa Svete Gere i i iz Piranskog zaljeva na Hrvatsku s još većim teritorijalni zahtjevima?

Hoće li to biti presedan da navale i Srbija, Crna Gora i BiH s pretenzijama na hrvatski nacionalni teritorij? Nadu im daje smjenjivanje admirala Domazeta s mjesta savjetnika Predsjednice. Interesantno je da je svoju odluku Predsjednica objavila na aerodromu, bez razmišljanja, bez savjetovanja, onako iz zraka, kao predsjednik Mesić.

Kako ja nakon gornjih Youtube filmskih prikaza zamišljam nepravnu, nelegitimnu protuzdravorazumsku intervenciju Jean Claude Junckera u sporu Hrvatske i Slovenije: 

Pripiti Jean Claude Juncker ulazi u prostoirju, ljulja se na nogama, nasmijan i dobre volje pristupa podanicima EU-a Pahoru i Plenkoviću, oba dvojicu ih zagrli tucne im glave jednu od drugu i šapne u uho Plenkoviću:"Nemojte biti tvrdokorni, dajte im to malo mora i tako će to sve biti naše zajedničko u Sjedinjenim državama Europe." 

Jer vojna unija - zajednička EU armija koju je potpisao Damir Krstičević i monetarna unija o kojoj pregovaraju Marić i Plenković znače: nestanak nacionalne države i monetarne i vojne samostalnosti na kojoj već 100 godina radi SINARHIJA- počev od Coudenhove-Kalergy-a, Schumana i Moneta, i naravno Rotshilda.

Iz Austrougarske uđoše Hrvati u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca, zatim u Kraljevinu Jugoslaviju, zatim u Federativnu narodnu republiku Jugoslaviju, zatim u SFRJ i na koncu u Europsku uniju. Hrvatska, ljepotica koja naprosto ne zna i ne može živjeti sama uvijek je željna udaje. Prosaca je mnogo a svi dosadašnji brakovi su bili beskrajno nesretni. Iz svih tih nesretnih brakova Hrvatska izlazi sve manja i maloljudnija ostavljajući nasilnicima svoj miraz.

U višenacionalnoj masonskoj uniji Jugoslaviji Hrvati  su trebali postati jugoslaveni a sada će morati postati europljani - što je isti sinarhijski plan. Jer jugoslavenska ideja ide s Napoleonovom Velikom Ilirijom i zajedničkim srpsko-hrvatskim masonskim ložama nastalim u Glini, Sisku, Zagrebu i duž jadranske obale. Ta antikatolička hrvatsko-srpska masonska unija utvrđena je na masonskom kongresu 1872 u Baselu i Petar Karadžordžević je određen za kralja u toj Velikoj Iliriji, Kraljevini SHS. Sinarhija mijenja način ali ne odustaje. Da ne odustaje vidimo i u općeprihvaćenom Ustavu za zapadnobalkanski commonwealth Borisa Vukobrata koji se odvija preko Igmanske inicijative za zajendički jezik i ostalo.

Dok se narod zabavlja TV raspravama o poluistinitim prikazima događaja i roni u toj otrovnoj matrici kao riba u moru dotle SINARHIJA kontinuirano radi. E moj narode!!!???

Moje pisanje  i napori da svojim znanjem potaknem ljude na oprez i akciju nemaju nikakve  svrhe ni koristi u vrijeme kad gotovo svi sjede pred ekranom i upijaju zrak i vodu iz MATRIX-a, ali rasterećujem svoju savjest misleći da ću ipak možda nekoga osvijesti. I to činim prije zavođenja verbalnog delikta, govora mržnje.

1991 kad su ljudi bili u zanosu oslobođenja od Jugoslavije i silne želje da pristupe EU koja kao neće rat i krvoproliće u Jugoslaviji dopustiti, pa onda da nam je budućnost da postanemo osim članice EU I članica NATO saveza, ljudima sam govorila da se ničega nisu oslobodili, da će umjesto Beograda imati Bruxelles, umjesto CK imat će UN, a umjesto Brežnjevljeve doktrine ograničenog suvereniteta imat će istu NATO doktrinu. Sve se tako dogodilo. O moj narode neka ti Bog u kojeg ne vjeruješ ili ne vjeruješ dovoljno čvrsto bude jedini istinski Spasitelj, Otkupitelj i Prijatelj!

 

Za to mu se žarko moli inače ćeš nestati.

 

 

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava