Novosti

DOLAZI DRUGA FAZA DUŽNIČKOG ROPSTVA Istaknuto

DOLAZI DRUGA FAZA DUŽNIČKOG ROPSTVA DOLAZI DRUGA FAZA DUŽNIČKOG ROPSTVA

Najviši stupanj prijetnje za suvremeno društvo danas javlja se nova forma Dužničkog ropstva, a NE prijetnja vojne sile i terorizam već nažalost znanstveno tehnički progres koji se razvija na zapadu sa velikom brzinom.
Ukoliko mi ne poduzmemo hitne mjere i ne promijenimo naše socijalno društvene tehničko tehnološke norme ponašanja prema sami sebima, možemo očekibvati u skorije vrijeme totalno rasulo.
Dobit ćemo sliku „Apokalipse suvremenog ropstva“. O tome je nedsvno nekoliko predavanja odžao i naš ugledni svjetski fizičar prof. Davor Pavuna.
Prije dvadeseti pet godina napisao sam teoriju „Dužničkog ropstva“ koja se na moju žalost u u svim segmentima društva i svakom postotku obistinila. Što mi je teško palo jer sam na vrijeme upozoravao kuda vodi politika koju provodi naša Vlada i koje Zakone donosi Sabor, te kako nas zajedno sa našom Hrvatskom Narodnom Bankom protuustavno zadužuju bez mandata koji nemaju od NARODA.
Državni mehanizam koji je formiran od strane vladajučih kojim potapaju Hrvatsku državu, naciju, narod, i MI tonemo sve dublje i dublje. Mnogi govore da smo pali na dno, da smo u bankrotu. Nažalost moram ih razočarati u ekonomiji nema dna.
Nema ni bankrota. Hrvatska može padata i nastaviti padati sve dublje i dublje. Ne vjerujete. Pa pogledajte kako u Africi ili Aziji živi narod sa 10 i 12 dolara godišnje po stanovniku.
Hrvatska još ima oko 5.000 $. Dok zemlje zapadne Europe po 30 - 35.000 $.
Ili da ne spominjem malu državu Lihtenstein sa 87.000 $ per capita.

TERORIZAM I KORUPCIJA

Nas svakodnevno bombardiraju sa borbom protiv terorizma i korupcije, u toj borbi sudjeluje sav zapad, koji je sam izmislio i pokrenuo ISIL te napao Siriju, izazvao rat, stvorio terorističku državu, protiv koje je pokrenuo opći rat lokalni rat.
Istovremeno od svih banaka svi građani koji imaju račune dobivaju pisma radi  usklađenja dokumentacije sa važećim zakonskim propisima o terorizmu.
Pa kakve veze imaju naši štediše koji moraju potpisati izjavu da neće financirati terorizam, kao i vezu sa ratom protiv ISIL-a i izbjeglicama koje je javno Angela Merkel pozvala u Njemačku. A tamo poslala svoju vojsku, iako je to Njemačkoj zabranjeno još nakon Drugog svjetskog rata Međunarodnom konvencijom o denacifikaciji.
Na taj način ONI (MFO) izazivaju kaos, koji kao ONI sređuju da bi imali što raditi.
To što pogiba milion ljudi, a svaki čovjek ima svoju sudbinu i svoju životnu priču koja ima negativne posljedice po stanovništvo naroda kojih mi je od sveg srca žao, postavimo pitanje tko je to pokrenuo, pa zaključujemo da zapad ponavlja križarske ratove.
Pod izlikom borbe s terorizmom i korupcijom, pranjem novca i izbjegavanja plaćanja poreza, mali obični građani od toga ne mogu pobječi, jer im za neplaćanje struje ili plina stižu protuzakonite nenajavljene ovrhe, preko dične FINA-e kojoj moraš platiti 70 kuna da ti isprinta ovršni nalog tek onda možeš doznati tko te je ovršio i zašto.
Naravno od malog duga 100 kuna slijedi ovrha od 1200 kuna sa troškovima poreza, kamatama, odvjetnika i bilježnika. To je krasno riješio Hrvatski Sabor izglasavši Zakon koji je čak Njemačka proglasila protuustavnim i naredila svojim tijelima da ne isplaćuju Hrvatske ovrhe jer su protuzakonite bez sudskog Rješenja.
Tako naša država prema direktivama EU donosi zakone kojima pljačka NAROD, s druge sterane kako vidimo sve velike i sa vlasti povezane tvrtke godinama duguju milijune kuna i nitko ih ne dira. Dapače, oslobađaju ih poreza, a ministar financija Zdravko Marić kaže da je to financijska tajna.
Dok je ministar Slavko Linić javno objavio listu malih dužnika koji ne plaćaju porez i zatvarao kafiće za sedam kuna viška u blagajni. Dva različita samovoljna tumačenja izmišljenih zakona za pljačku naroda. Fenomen monetarizma u pljački naroda jer radnička klasa i ne postoji.
KONTROLA NARODA
Stvoren je mehanizam totalitarne kontrole naroda putem banaka i kartičnog kreditiranja stanovništva, s ciljem ustrojavanja paralelne financijske moći, kontrole u sprezi sa državom i držanja naroda u financijskoj pokornosti.
S druge strane krupni kapital više ne radi preko off shore tvrtki nego preko fondova, koji se ne mogu kontrolirati jer nisu izloženi kontroli. Pa za boga miloga ONI su pisali jedne zakone za sebe, a za nas druge koje moramo provoditi po direktivama EU komiteta kao u doba SSSR-a.
Tako da s jedne strane postoji plan izgradnje najviše tehnologije automatizacije i robotike, kako bi se na radnim mjestima zamijenili ljudi, jer roboti mogu raditi 24 sata, ne idu na bolovanja, nemaju djece, ne moraju po njih u vrtić te ih hraniti i odgajati, ne moraju imati supruga ili suprugu, te će brinuti za njih i gubiti s njima vrijeme na prepirke oko zarade i odgoja djece i brige o starim nemoćnim roditeljima koji su cijeli radni vijek uredno odradili ali kojima mirovina nije dovoljna za život.
S druge strane priprema se totalitaristička bankarsko monetarna kontrola stanovništva, a na kraju će vam ugraditi čip. Pa kada se vi pobunite jednostavno će vas isključiti iz sustava napajanja novcima.
Uvođenjem poreza na nekretninu potpuno če vas oguliti do kraja, jer pod egidom komunalne naknade krije se porez na nekretninu koju smo stolječima nasljeđivali od svojih šukundjedova i djedova do današnjeg doba kada je stigao na mala vrata fundamenatalni kapitalizam u Hrvatsku.
U praksi vi više nemožete ništa bez banke, koja od vas traži sve podatke a one su sve povezane i svim bankama je dostupna vaša informacija.
U suvremenom svijetu više ne treba vojna sila da vas orobi, već je banskarski sustav takav da u sprezi sa državnim poreznim tijelima koji svaki dan nameću i premeču poreze i prireze te namete kojih je stvarno previše, tako da država financijski krahira, jer smatra da još uvijek nedovoljno pljačka narod.
Jer kako bi to nazvali kada postoji preko 240 raznih nameta. Pa u robovlasništvu je rob plačao samo desetinu, a vi morate državi platiti 52%, što je pet puta više.
Tko da danas pod prividom borbe protiv terorizma i korupcije, terorizam sprovodi država, koja je ujedno i najkorumpiranija u vlastitoj državi, jer dosta je spomenuti samo neke visoke državne dužnosnike, od Sanadera, Vidoševića, Todorića itd.
To je vrh sante leda (2%) koji samo malo strši van iz vode.
S druge strane, naša Vlada i Sabor se pridržavaju direktiva EU Komisije koja je sebi postavila zadatak da nas uništi. Jer od njihovih lažnih obećanja blagostanja i visokog standarda kao na zapadu nema ništa jer niti na zapadu ne cvate cb+vijeće u njihovo poduzeće (EU) u Njemačkoj Francuskoj Italiji itd svugdje su pale plaće i opći standard. O tome se malo kod nas piše već nas sa raznim aferama tipa Lex –Agrokor zabavljaju svaki dan. I naravno da nitko ništa ne radi. Već svi čekaju neku lovu iz fondova EU. Do sada samo plaćamo članarinu 1,0 mltd eura a povučemo samo 300 mil eura. Takpo smo na ghubitku 700 mil eura za koje smo mogli svake godien izgraditi tvornicu i zaposliti građšane.
BEZ INŽENJERA TEHNIČARA nema pokretanja proizvodnje, bez proizvodnje nema zapošljavanja radnika, nezaposleni ne mogu palaćati račune i tako imamo blokit+rane, frankurane, ovršene, bnezaposlene, koji ne primaju plaću po šest mjeseci i one koji svaki dan uzaludno čekaju otpremnine. A mladi i radno sposobni odlaze van. Branitelji su razjedinjeni a nihovi šefovi kupljeni za privilegije.
Međutim nisu svi izgubili život za takvu Hrvatsku u kojoj ne možeš odati počast minutom šutnje ni za generala koji je popio svoj Hrvatski otrov pa su ga proglasili zloćincem, niti za onog koji nije popio otrov jer je shvatio da ga popije cijeli narod još bi ga ostalo a Hrvati bi nestali. To ONI i žele.
Umjesto da uzmu batinu i krenu na tron i razbiju nečastivog koji se uvukao u naše redove i kroji pakleni plan propasti Hrvatske države utapanjem u EU direktivu roda.

Molim prijavite se ako želite komentirati

Prijava